PONIEDZIAŁEK (24.09.2018)
ŚNIADANIE: Chleb staropolski z masłem,
szynką wędzoną i ogórkiem zielonym, jajkiem i papryką.
herbata z miodem i cytryną, jabłko.
OBIAD: Kartoflanka z warzywami i ziemniakami.
Pierogi z serem.
Kompot owocowy.
PODWIECZOREK: Kanapki różne z masłem, szynką wędzoną i papryką, żółtym serem i pomidorem.
Herbata z miodem i cytryną.
WTOREK ( 25.09.2018)
ŚNIADANIE: Chleb staropolski i żytni z masłem, pasta z białego sera i szypiorku, kiełbasą szynkową i pomidor.
Herbata lipowa z miodem, maliny.
OBIAD: Barszcz biały z warzywami i makaronem.
Filet drobiowy z ziemniakami.
Surówka z kapusty pekińskiej.
Kompot owocowy.
PODWIECZOREK:Budyń jaglany na mleku z musem truskawkowym.
Herbata z miodem.
ŚRODA (26.09.2018)
ŚNIADANIE: Chleb staropolski z masłem,polędwica wędzona i ogórek zielony, żółty ser i papryka
.Herbata z miodem i cytryna, gruszka.
OBIAD: Kapuśniak z warzywami i ziemniakami.
Gulasz wieprzowy z kaszą pęczak.
Surówka z ogórka kiszonego i jabłka.
Kompot owocowy.
PODWIECZOREK: Kisiel na soku naturalnym z chrupkami kukurydzianymi.
Kakao na mleku.
CZWARTEK (27.09.2018)
ŚNIADANIE: Płatki kukurydziane na mleku.
Chleb staropolski i razowy z masłem, szynka delikatesowa i rzodkiewką.
Herbata z miodem, śliwka.
OBIAD: Jarzynowa z warzywami i ziemniakami.
Kotlety mielone z ziemniakami.
Buraczki przecierane z jabłkiem.
Kompot owocowy.
PODWIECZOREK: Kasza manna na mleku z prażonym jabłkiem.
Herbata z miodem.
PIĄTEK (28.09.2018)
ŚNIADANIE: Chleb staropolski z masłem, polędwica drobiową i pomidor, żółty ser i papryka
.Herbata z miodem, jabłko..
OBIAD: Zupa pomidorowa z warzywami i ryżem.
Filet rybny duszony z warzywami z ziemniakami.
PODWIECZOREK: Chałka z masłem.
Kawa zbożowa na mleku.
.